NewsMakers Повна версія

Літак Януковича вилетів із Мінська

Ukraine's President Viktor Yanukovich walks at the Hall of Remembrance at the Yad Vashem Holocaust memorial, in Jerusalem, Thursday, Dec. 1, 2011. Yanukovich is on an official visit to the region. (AP Photo/Sebastian Scheiner)

Літак президента-втікача Віктора Януковича RA-09617, який раніше прилетів із Москви до Мінська, вилетів із Білорусі.

Про це пише УП.

Вдень, 7 березня з’явилася інформація, що борт Януковича вилетів із Москви та приземлився у Мінську. Пізніше ввечері літак Януковича вилетів із Мінська.

Поінформовані джерела “Української правди” в авівасфері підтвердили, що йдеться про борт Януковича.

Судячи із наданої УП інформації про перельоти борта Януковича, літак втікача кілька разів за тиждень літав по Росії і потім приземлився у Білорусі: з Москви в Оренбург, Оренбург – Москва, Москва – Мурманськ, Мурманськ – Сочі, Сочі – Москва, Москва – Сочі, Сочі – Москва, Москва – Санкт-Петербург, Санкт-Петербург – Москва і Москва – Мінськ.

За даними джерел у розвідці, станом на 2 березня Янукович був у Мінську. У розвідці зазначали, що Кремль хоче зробити його “президентом України”.

В Офісі президента України Володимира Зеленського у відповідь на це повідомили, що ця інформація свідчить про тотальне незнання Росією реальних настроїв в Україні.

дані про рейси літака Януковича
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook