NewsMakers Повна версія

2000 гривень за душу: агітатори Порошенка купляють виборців у Дніпрі (аудіо)

Opposition leader Petro Poroshenko attends an anti-government rally in Kiev February 9, 2014. Thousands of Ukrainian protesters gathered for another big rally in central Kiev amid ongoing tensions and demands for President Viktor Yanukovich to resign. REUTERS/Gleb Garanich (UKRAINE - Tags: POLITICS CIVIL UNREST)

Жителям Дніпра агітатори від кандидата у Президенти України Петра Порошенка пропонують по 2 тисячі гривень в обмін на голос.

Читайте також: Порошенко вдарив журналіста “Схем” за незручне питання (відео)

Про це свідчить аудіозапис, переданий до редакції “Новин Дніпра” одним з жителів міста, котрому зателефонували нібито агітатори Порошенка.

На аудіо чути, що агітаторка Порошенка заявляє, що в країні дуже складна ситуація, котру не всі розуміють.

“Люди не розуміють, що це необхідний захід, і звинувачують у всьому президента, а просто так нічого не робиться. Це довгий процес, він не один рік буде тягнутися. А люди хочуть, щоб це швидко сталося”, – сказала вона.

Крім того, агітатор зазначила, що у чинного Президента мало прихильників, а часу до другого туру виборів залишилося вкрай небагато. До того ж у людей мало грошей, тому зайва допомога, на думку тих, що дзвонять, нікому не завадить. Сума такої допомоги, за її словами, може скласти 2 тис. грн.

Для продажу голосу, за словами агітатора, досить вказати свій номер телефону.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram