NewsMakers Повна версія

24-річний одержимий “фанат” зірвав українській співачці п’ять концертів

Кіберполіція знайшла невідомого “шанувальника”,  який два роки переслідував українську співачку Христину Соловій. Зловмисник зірвав кілька концертів зірки, блокуючи бронювання квитків на шоу співачки.  Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: Ольга Полякова шокувала фанатів пишним декольте у купальнику

Одержимим фанатом виявився 24-річний хлопець з Харкова, який має знання у комп’ютерній інженерії. Юнак несанкціоновано втручався в роботу автоматизованих систем та мереж електрозв’язку.

“Чоловік здійснював DDoS-атаки на сайти і налаштував бот-мережу, яка перешкоджала іншим користувачам купити квитки. При цьому він використовував іноземні VPN сервіси”, – йдеться в повідомленні кіберполіції.

Як розповіла співачка, коли люди заходили на сайт, щоб купити квиток, то бачили, що все ніби вже продано.

Через хакера артистка скасувала два концерти і провела три в напівпорожніх залах Сума збитку, завданого артистці становить понад півмільйона гривень.

А ще –  хлопець атакував співачку через фейкові сторінки в Instagram.

“Під кожним з моїх постів у соцмережах – погрози про побиття людей на моїх концертах, про те, що я лицемірна, несправедлива, брехлива. “Я знаю, де ви живете і я буду чекати вас біля будинку. Я знаю про вас дуже багато різної інформації, але, зауважте, я людина сором’язлива: я буду це робити через інших людей”, – поділилася Христина.

Він навіть зміг вирахувати, де живе артистка.

Зловмисника вже затримано. Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram