NewsMakers Повна версія

Зеленський заявив про провокації після чого на його офіс напали невідомі

Керівник студії “Квартал 95” Володимир Зеленський, який на Новий рік ошелешив українців заявою про те, що збирається в президенти, зробив офіційну заяву для своїх прихильників.

Читайте також: “Я зроблю по-іншому!”: Зеленський назвав перший крок передвиборчої програми

Так, команда Зеленського заявила про те, що в Україні можливі провокації і фейкові мітинги від імені Зеленського та партії “Слуга Народу”. Про звернення стало відомо з Facebook-сторінки “Команди Зеленського”, передає видання Бізнес. Медіа.

“Офіційне звернення Зе! Команди. Привіт, Зе! Команда, наші друзі! І наші вороги! З достовірних джерел нам стало відомо про підготовку провокацій. Найближчим часом в різних містах України плануються незаконні мітинги, які, нібито, проводить партія слуги народу і Зе! Команда. За планом чорних політтехнологів, у мітингах візьмуть участь тітушки, яким демонстративно платять гроші. І все це будуть фіксувати знімальні камери і журналісти деяких ЗМІ заради чергової інформаційної атаки, мета якої – дискредитація нашого руху”, – йдеться зверненні до прихильників.

Після офіційного звернення Володимира Зеленського, на офіс його команди напали невідомі.

Про це повідомив Telegram-канал Kyiv INFO.

Київський офіс Володимира Зеленського знаходиться на Льва Толстого за адресою Велика Васильківська, 21. Наразі в будинку знаходиться близько 20 поліцейських.

Зазначається, що на місце події прибуло чотири наряди поліції.

На надісланому анонімно відео видно, як група молодчиків намагається прорватись у приміщення. Їх не пускає охорона шоумена.

Причина штурму уточнюється.