NewsMakers Повна версія

Астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яким не пощастить цього тижня

Астролог Павло Глоба дав детальний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку. При цьому він виділив знаки, яким не пощастить у цей період, передає SlovoFraza.

Читайте також:  Вчені визначили причину появи жиру на животі

Овен

Загалом тиждень виявиться досить напруженим і не особливо стабільним, тому потрібно берегти нерви й не вступати в конфлікти зайвий раз. Можливо, начальство попросить Овнів попрацювати більше, ніж вони планували, але у майбутньому це добре позначиться на підвищенні. Досягати бажаного можуть заважати негативні установки.

Близнюки

Близнюкам доведеться зустрітися з деякими негараздами, які можуть призвести до стресів. Цього тижня корисно виправляти свої помилки, займатися складними справами. 20 числа у Близнюків виникнуть енергетичні проблеми. Середа стане самим несприятливим днем.

Скорпіон

У Скорпіонів на цьому тижні очікується безліч побутових проблем. Варто бути обережнішими на дорогах, причому як у ролі пішохода, так і в ролі водія. Астролог радить не розслаблятися на роботі та у справах, тому що чим більше зусиль Скорпіони докладуть до вирішення проблем, тим кращим буде результат. Цей принцип прямої пропорційності буде працювати і в коханні. У багатьох питаннях доведеться йти на компроміси й стримувати свої негативні емоції, тому що вони можуть зруйнувати кохання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram