“Батьківщина – це не д*па президента, яку потрібно цілувати”: на лідера “ДДТ” склали протокол за антивоєнну промову

19.05.2022, 22:32
120067

Соліст російської групи “ДДТ” Юрій Шевчук на концерті в Уфі звернувся до росіян і нагадав їм, що через Володимира Путіна в Україні на війні помирають російські солдати і мирні жителі.

Читайте також: “Тугенько стало”: у Москві заявили, що вже не проти переговорів з Україною

“Зараз вбивають в Україні людей – навіщо? Наші хлопці там вмирають – навіщо? Які цілі, друзі? Які цілі цього? Гине молодість Росії та України, гинуть літні люди, жінки, діти. Заради якихось наполеонівських планів чергового нашого Цезаря, так?”,- звернувся до росіян Шевчук.

Також він зазначив, що любов потрібно проявляти до Батьківщини, а не до Путіна, який розв’язав криваву війну.

“Батьківщина – це не д*па президента, яку потрібно цілувати”, – додав лідер групи.

Одразу після концерту до нього підійшли співробітники правоохоронних органів і склали на нього адміністративний протокол. Продюсер Радмір Усаєв в коментарі сайту “Пруфы.РП” розповів, що правоохоронці не підпускали до Шевчука навіть його концертного директора.

“Унікальність цього вечора в тому, що одразу після концерту за лаштунки проникли силовики, ізолювали Юрія Юліановича від групи не пропускаючи навіть директора колективу (виставивши на вході в гримерку силовий заслін з двох співробітників у формі спецназу) і протягом години вели бесіду за фактом минулого концерту, його спрямованості і висловлюваннях Шевчука на предмет війни і Батьківщини. У них було навіть бажання затримати “Наше все”, але в останній момент у них вистачило розуму запропонувати підписати Юрі протокол (про що ви самі можете здогадатися) і сівши в свої броньовані мікроавтобуси, залишили нас ділиться враженнями про концерт”, – сказав він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com