NewsMakers Повна версія

Бразилія випередила Іспанію за кількістю померлих від Covid-19

epa08227935 Employees work in the DaAn Gene laboratory in Guangzhou, Guangdong province, China, 19 February 2020. DaAn Gene Company of Sun Yat-Sun University focuses on the development and application of fluorescence PCR diagnostic kits. The company has developed the Covid-19 RNA detection kit. Many hospitals in Guangdong province are sending blood samples of patients for testing and the results must be finished within 24 hours. According to media reports, the Covid-19 coronavirus has left 2,000 people dead and infected 74,186 people in China. EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

У Бразилії зафіксовано 27 тис. 878 померлих від Covid-19, що вище, чим в Іспанії, в якій наразі померло 27 тис. 127 осіб.

Читайте також: У ще одному гуртожитку Києва спалах коронавірусу, одна людина померла

Як повідомляє Главком, про це йдеться на сайті університету Джона Гопкінса.Також вказано, що за добу на Covid-19 в Бразилії захворіло близько 27 тис. осіб, що є рекордною кількістю. Всього в країні захворіло 465 тис. 166 людей.

Зазначимо, що усвіті підтвердили вже понад шість мільйонів хворих на коронавірус. На перших двох місцях за кількістю діагностованих випадків коронавірусу – США та Бразилія. На третьому місці за кількістю випадків зараження Covid-19 знаходиться Росія.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram