NewsMakers Повна версія

“Чий Крим?”: співачка Глюкоза заявила, що її слова про “український Крим” змонтували

Російська співачка Глюкоза, яку 6-го серпня не впустили в Україну, вперше прокоментувала цей інцидент. Артистка поскаржилася на те, як її грубо допитували протягом 3-х годин на митниці, як вимагали відповісти на запитання “Чий Крим?” та як принижували і провокували.

Читайте також: Відомому акторові вибили зуби ключкою для гольфу (відео, фото)

Відповідне повідомлення вона опублікувала в своєму Instagram-акаунті, пише Главком.

Співачка пояснила, що хоче сама пояснити подію для того, щоб уникнути непорозумінь і різних інтерпретацій даної ситуації. За її словами, вона спробувала в’їхати в Україну для зустрічі з друзями, проте на кордоні її затримали і три години допитували.

Іонова зазначила, що прикордонники тиснули на неї і зверталися з нею як з терористкою, при цьому розмовляючи тільки незнайомою їй українською мовою. Вона додала, що її постійно запитували про те, чий Крим.

“На третій годині пресингу питанням “Чий Крим?” я задала зустрічне запитання: “Чого ви домагаєтеся? Щоб я сказала, що Крим український? Що взагалі відбувається? Ну, відправляйте назад, до чого ці допити?” Але їм просто потрібно було одне. Щоб в моїй промові прозвучало це словосполучення, а далі все вже було зроблено і змонтовано так, як їм було зручно”, – пояснила артистка.

Раніше відео розмови Глюкози з українськими прикордонниками було опубліковано на YouTube. На записі співачка називає Крим українським. Вона також заявляє, що для неї можливість відвідування України набагато важливіша за політику.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram