NewsMakers Повна версія

Де живуть Полякова, Мішина і Фреймут: розкішне житло українських зірок (фото)

Зіркам не звикати жити на широку ногу: квартира площею понад 200 квадратних метрів, історичний район міста і шикарний краєвивид із панорамного вікна – чого ще можна бажати від власного житла?

Читайте також: “На що артистам жити?”, – Оля Полякова розгромила Ляшка в прямому ефірі й висунула вимогу

OBOZREVATEL вирішив дізнатися, в яких квартирах у столиці мешкають наші знаменитості. Ксенія Мішина, Оля Полякова, Володимир Остапчук та інші українські зірки похвалилися своїми розкішними апартаментами в центрі Києва.

Володимир Остапчук

Український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук із дружиною Христиною Горняк переїхав на квартиру в новобудові. У сусідніх приміщеннях досі йдуть будівельно-оздоблювальні роботи, тож знаменитостям доводиться терпіти постійний шум. Попри те, що площа квартири склала всього 67 кв. метрів, орендоване житло їх повністю влаштовує. Крім стильного ремонту й приємного краєвиду з вікна, в новій оселі є кухня суміжна з їдальнею, окрема вітальня, спальня й балкон.

Ольга Фреймут

Житло української телезірки Ольги Фреймут розташоване в історичному центрі Києва – Подільському районі. Артистка живе разом із чоловіком, генеральним директором “Нового каналу” Володимиром Локотком, та дітьми. Квартиру на Подолі Фреймут обрала, бо цей район нагадує їй Львів. Інтер’єр у її апартаментах виконано з дерева й каменю у світлих тонах. Цікаво, що майже всі стіни прикрашені дорогими картинами й аксесуарами. Так, у вітальні телеведучої висить величезне панно у вигляді карти світу, і навіть у кімнаті старшої дочки розміщено багато картин.

Ксенія Мішина

Відома актриса та учасниця шоу “Холостячка” Ксенія Мішина розповідала, що поки тільки мріє про власну квартиру в столиці. Нині вона живе з сином Платоном в орендованій, проте в ній є все, що потрібно для комфорту. Так, апартаменти складаються з кухні-студії, вітальні та спальні, а також просторої ванної кімнати. В інтер’єрі переважають пастельні тони, а кухня зроблена з яскравими акцентами.

Оля Полякова

Попдіва української естради живе у квартирі навпроти Національного банку України в історичній будівлі партійної еліти. Вітальня оформлена в стилі лофт. Там розмістився домашній кінотеатр і піаніно, на якому грає не тільки сама Ольга, але і її дочки. У ванній кімнаті, крім традиційних для будь-якої квартири ванни, унітаза й раковини, є також біде і душова кругла кабінка зі шторкою, яку артистка просто обожнює.

“У мене велика квартира, понад 200 метрів квадратних, але вона так тупо спроєктована. Діти жили в одній кімнаті, та коли Маші виповнилося 13 років, вона сказала, що їй, як тринадцятирічній дівчині, пора вже мати окрему кімнату, я їй віддала свою спальню, в якій спала 15 років, а сама переїхала в зал. Я перетягнула туди своє величезне ліжко, і тепер у мене спальня з каміном”, – розповіла зірка про перепланування кімнат у своїй квартирі.

Доньки співачки Маша та Аліса тепер сплять в окремих кімнатах. Крім того, у кожної з них є своя гардеробна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram