NewsMakers Повна версія

Джеймс Бонд запропонував жінкам взяти на себе роль агента 007

Пірс Броснан, відомий як Джеймс Бонд, заявив, що настав час жінці взяти на себе місію агента 007. Про це повідомляє BBC.

Читайте також: Зірка українського серіалу “Школа” порадувала фанатів ефектними знімками (фото)

В інтерв’ю журналісту він сказав, що побачити в ролі Бонда жінку було б ″зворушливо і захопливо″.

″Я вважаю, що ми вже бачили, як хлопці роблять це протягом останніх 40 років″, – сказав 66-річний Броснан.

″Йдіть звідти, хлопці, дайте дорогу жінці!″, – він додав.

Актор сподівається на зміну статі персонажа, але при цьому вважає, що продюсер франшизи Барбара Брокколі не схвалить цю ідею.

″Я не думаю, що це станеться з Брокколі″, – сказав він.

Продюсери нового фільму про Джеймса Бонда, вихід якого запланований на весну 2020 року, повідомили, що він буде називатися ″Не час помирати″ (No Time To Die).

У квітні цього року було оголошено, що роль ″агента 007″ в п’ятий і останній раз виконає Деніел Крейг, а “таємничого лиходія” гратиме актор Рамі Малек, який отримав в цьому році “Оскара” за роль Фредді Мерк’юрі у фільмі “Богемна рапсодія”.

Повідомлялося, що британська актриса Лашана Лінч перейме відоме кодове ім’я Бонда після того, як герой залишить MI6 в новому фільмі, але вона не буде наступним Бондом.

Перший фільм про Джеймса Бонда (″Доктор Ноу″) побачив світ у жовтні 1962 року. Роль “агента 007” в кіносазі виконували шість акторів: Шон Коннері, Джордж Лезенбі, Роджер Мур, Тімоті Далтон, Пірс Броснан та Деніел Крейг.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram