NewsMakers Повна версія

Джон Болтон прибув до Києва для обговорення реформ

LAS VEGAS, NV - MARCH 29: Former United States ambassador to the United Nations John Bolton speaks during the Republican Jewish Coalition spring leadership meeting at The Venetian Las Vegas on March 29, 2014 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)

Радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон прибув до Києва. Про це йдеться у повідомленні Посольства США в Україні у мікроблозі Twitter.

Читайте також: США хоче переконати Україну не продавати “Мотор-Січ” китайській компанії

“Раді вітати радника з національної безпеки Джона Болтона знову в Києві! Приїзд посла Болтона підкреслює підтримку Сполученими Штатами суверенітету і територіальної цілісності України та її євроатлантичного шляху. Він сподівається на продуктивні зустрічі з українськими посадовцями”, – наголошується у повідомленні.

Як повідомляє американське посольство, перед приїздом до Києва Болтон повідомив у мікроблозі Twitter: “Під час саміту G7 у Біарріці президент (Дональд Трамп) мав низку продуктивних зустрічей. З нетерпінням чекаю на зустрічі з нашими партнерами у Києві. Ми підтримуємо зусилля та бачення президента Зеленського щодо реформ задля створення сильнішої та заможнішої України”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram