NewsMakers Повна версія

“Х*й його знає, звідки він там узявся”: у “Слузі народу” вибухнув скандал через лідера фракції

Журналіст Олександр Дубінський, який пройшов до Верховної Ради від президентської партії “Слуга народу”, висловив невдоволення тим, що місце голови фракції може зайняти четвертий номер політсили, бізнесмен і волонтер Давид Арахамія.

Читайте також: Дубінський накинувся на свого однопартійця у прямому ефірі (відео)

Звернення Дубинський опублікував на YouTube-каналі.

Так, Дубінський позитивно відреагував на те, що серед кандидатів на місце глави фракції, за даними ЗМІ, опинилися представник президента в Раді Руслан Стефанчук та голова виборчого штабу “Слуги народу” Олександр Корнієнко.

На думку журналіста, кожен із них має свої переваги. “Стефанчук – це класичний професор, людина науки. Але лідером фракції повинна бути людина, яка ще може поставити людей в рамки і чітко опрацювати баланс інтересів. Мені здається, що тут ідеальним буде Олександр Корнієнко”, – поділився він своїми думками.

Також майбутній нардеп похвалив заступника голови Офісу Зеленського Олексія Гончарука, який може зайняти пост прем’єр-міністра.

При згадці Арахамії Дубінський різко висловився. “Що стосується Арахамії, то х*й його знає, звідки він там узявся. Це те ж саме, що в “Ашан” зайти і вибрати собі там лідера фракції”, – висловився він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram