NewsMakers Повна версія

Ідеальний принц виявився ловеласом: Роман із “Холостячки” закрутив стосунки з двома дівчатами

Життя після проекту “Холостячка” продовжує дивувати нові цікаві сюжети. Улюбленець жінок Роман Васильєв виявився тим, чим інтриганом

Ніхто не очікував, що романтичний та ідеальний Роман, який пішов із проекту “Холостячка” у сьомому випуску , почне стосунки відразу з двома дівчатами

На пост-шоу Роман розповів, що після участі у реаліті почав займатися просуванням своєї марки стоматологічних засобів. Чоловік асоціював свій бренд із трояндою з реаліті, а просувати його попросив інших учасників.

За життя після проекту Роман познайомився з колишньою учасницею минулого сезону “Холостяк” Надін Медведчук. За словами стоматолога, у нього з дівчиною склалися дуже близькі, але дружні стосунки.

Читайте також: Росія може припинити транзит газу через Україну вже цієї зими – Оператор ГТС

А ось Надін сприйняла спілкування з чоловіком зовсім інакше – вона впевнена, що це були залицяння. Крім того, між Романом та Надін був поцілунок.

Він виявляв якось свою симпатію, надсилав квіти, писав уранці голосові повідомлення, говорив компліменти та підтримував мене ті моменти, коли для мене це було дуже важливо, – поділилася дівчина.

Але, як виявилося, так Роман поводився не лише з Надін, а ще й ще однією учасницею “Холостяка” Олександрою Миколюк.