NewsMakers Повна версія

Користувачі Reddit назвали мінуси шлюбу, про які мало хто здогадується

Користувачі Reddit назвали неочевидні мінуси шлюбу, про які мало хто здогадується до весілля. Такі “недоліки” відносин виглядають дуже сумно. Однак те, з яким гумором багато хто жартує про найскладніші події в їхньому житті, вражає, пише УНІАН.

Читайте також: Дівчина пила воду з лимоном щодня протягом місяця та нарахувала 5 головних змін у здоров’ї

Так, все почалося з того, що користувачі почали міркувати про весілля і шлюб, а один з коментаторів поділився максимально сумною думкою. Він написав, що став вдівцем:

“Якщо стосунки назавжди, швидше за все, хтось із вас помре першим. І це був не я”

Цей коментар сильно вразив інших користувачів. Вони визнали, що це – найголовніший мінус шлюбу, адже ніхто не хоче втрачати другу половинку і залишатися на самоті.

Також серед мінусів багато хто відзначив проблеми з родичами. Мало хто усвідомлює, що після весілля вся родина коханої людини автоматично стає “спільною”. Ця неочевидна проблема виглядає досить смішно.

“Дізнатися, що ваші родичі (які терпіли вас і намагалися вести себе добре, поки ви не одружилися) насправді придурки, з якими нормальні люди не хочуть мати справу”, – пожартував один з коментаторів.

Також користувачі написали, що ще один неочевидний мінус шлюбу полягає в тому, що фраза “в горі і в радості” дійсно правдива. Однак горя часто буває більше, ніж радості.

“У горі і в радості включає в себе горе. Коли у чоловіка хронічна хвороба, психічний розлад, залежність, вам доводиться надавати підтримку хоча б в якійсь мірі, щоб ваш союз тримався”, – відзначили в коментарях користувачі Reddit.

Один чоловік також розповів, що кілька днів тому він втратив свою дружину. Для нього шлюб був найважливішою річчю, проте тепер він зрозумів, що найбільше горе – це кінець.

“Усі скаржаться і ниють про те, з чим їм доводиться миритися, коли вони одружені, але, чесно кажучи, я переживав би все це віками, якби це означало, що вона все ще поруч зі мною”, – додав коментатор.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook