NewsMakers Повна версія

Лещенко: “Розкрадання армії у часи війни оточенням Порошенка – не корупція, а держзрада”

Учора під час виступу у Верховній Раді Сергій Лещенко закликав політиків звернути увагу на резонансну справу розкрадання оборонного комплексу України найближчим оточенням Порошенка та назвав це державною зрадою.

Читайте також: Вкрадені мільйони з армії: журналісти показали шокуюче розслідування про корупцію оточення Порошенка (відео)

Учора Сергій Лещенко довів до відома українських політиків під час свого виступу у ВР про те, що журналістами “Bihus.info” було проведено дослідження щодо розкраданні державних коштів за рахунок перепродажу воєнної техніки злочинною групою, у якій замішаний і заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олег Гладковський, який також має бізнес-відносини з президентом Петром Порошенком.

Гладковський разом зі своїм сином Ігором, який є також почесним консулом Сейшельських островів в Україні, використавши свою дипломатичну недоторканність побудували схему незаконного грабунку “оборонки” нашої держави. Це “мародерство на крові” принесло їм 250 млн гривень.

“Це все відбувається зараз, тому через місяць кожен українець має поставити вирок цій владі. Це не єдині схеми, а типові схеми, яких десятки і сотні. Я вже говорив, що державне підприємство “Імпульс” продало на кіпрський офшор партію детонаторів за 100 тис євро, яка потім пішла в Сербію уже за 800 тис євро. Та сама партія, та сама комплектація. Навар становив у 8 разів крадених корупційних грошей. Таких прикладів сотні за роки президентства Порошенка”.