NewsMakers Повна версія

Лікар Комаровський назвав єдиний спосіб уникнути зараження коронавірусом

Євген Комаровський розповів правду про ліки та вітаміни, які нібито можуть допомогти уникнути зараження коронавірусною інфекцією. При цьому він заявив, що єдиний спосіб не захворіти – це вакцинуватися.

Читайте також: Лікарі назвали тривалість дії вакцини від коронавірусу

Експерт зазначив, що зараз немає дієвої вакцини, яка б повністю пройшла всі випробування. Про це Комаровський розповів на своєму YouTube-каналі.

“Все, що ви чули про цинк, про вітамін D, вітамін С – це все не має ніякого відношення до ймовірності захворіти”, – зазначив Коморовський.

Він додав, що лікарі можуть радити ці вітаміни своїм пацієнтам, у яких їх дефіцит. Це може допомогти хворобі протікати в більш легкій формі.

При цьому факт зараження COVID-19 залежить від двох факторів: від того, з якою кількістю вірусу ви зустрілися, в якому стані знаходиться організм у момент цієї зустрічі.

Для підтримки організму в хорошому стані необхідно дихати чистим прохолодним повітрям з рівнем вологості 40-60%. Також потрібно зволожувати дихальні шляхи сольовими розчинами і пити багато рідини.

При цьому якщо здорова людина 15 хвилин буде перебувати в задушливому приміщенні, у якому знаходяться віруси, то зараження не уникнути.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram