NewsMakers Повна версія

Ляшку не дозволили проводити онлайн-трансляцію зустрічі із Зеленським (відео)

This picture taken and released by Prime minister press-service on May 20, 2019 shows Ukraine's President Volodymyr Zelensky (C) leaving after his inauguration ceremony at the parliament in Kiev as the lawmaker Oleg Lyashko (R) shouts to him. RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Ukrainian Prime Minister Press-Service / Vladyslav MUSIENKO" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS / AFP / Ukrainian Prime Minister Press-service / Vladyslav MUSIENKO / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / Ukrainian Prime Minister Press-Service / Vladyslav MUSIENKO" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

“Більше ніяких таємниць. Вперше буде продемонстрована таємна зустріч для людей, щоб люди почули мотивацію президента”, – оголосив Ляшко, додавши, що Зеленський добряче спізнюється.

Лідер “радикалів” зазначив, що, якщо його змусять вимкнути телефон, то всі побачать, хто це зробив “у самому логові влади”, передає УП.

Разом з тим він підійшов до всіх представників фракцій і запитав, чи не проти вони онлайн-трансляції. Всі відповіли, що не проти, оскільки за демократію і нові тренди.

Паралельно Ляшко встигав читати коментарі під відео і відповідати на них, зокрема користувач Михайло написав: “Ганьба Ляшку”.

“Слиш,  Міхаіл, за що ганьба?”, – запитав нардеп, наголосивши, що той може не дивитися, якщо для нього це ганьба.

Згодом представників фракцій покликали в окрему кімнату і всі подалися туди, але Ляшку заступила дорогу охорона. До нього підійшов Зеленський, потиснув руку і запитав, які він відноситься до розпуску Ради.

Лідер “РПЛ” відповів, що позитивно, на що президент з посмішкою відповів: “Ось і добре”, після чого за ним зачинилися двері, а Ляшко залишився у коридорі.

“Оце вам і демократія”, – сказав на це політик.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram