NewsMakers Повна версія

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що не можна робити на Великдень, щоб не накликати біду

Мольфар Макс Гордєєв розповів, що не можна робити на Великдень, аби не накликати біду у своє життя і будинок. Наприклад, у цей день не можна бути жадібним.

Читайте також: Що пити зранку перед кавою: важлива порада для здоров’я та довголіття 

За його словами, саме жадібність породжує негативні вібрації у людей, а також заздрість. Тому, щоб мати неймовірно чисту енергію, нам в жодному разі не можна бути жадібними та заздрісними. Якщо сьогодні на своїй дорозі ви зустріли людину, яка потребує допомоги – не проходьте повз, допоможіть, чим можете. Не будьте осторонь також від проблем, які відбуваються у вашій родині. Намагайтеся сьогодні максимально віддавати, і ви зрозумієте, що всесвіт вам віддасть набагато більше.

Не можна лаятися

Лайка була вигадана росіянами, каже Гордєєв. Тому ми маємо розуміти, що ця енергія іде в негативний напрямок.

Не переїдати

Христове Воскресіння, в першу чергу, говорить про трансформацію людини, яка також впливає і на її тіло. В цей день бажано тримати цей баланс. Святкувати можемо, але пам′ятаємо, що у всьому повинна бути міра.

Не працювати

Сьогодні заборонена будь-яка активна праця, тому що сьогодні має бути свято. Також в цей день ви повинні насолоджуватись енергією, тому не можемо в цей день робити важливі речі та вирішувати робочі питання. У цей день потрібно відпочивати. Насичуйтесь тією енергією, яка буде у вас в родині та в домі.

Не прибирати

“Я розумію, що в багатьох можуть бути якісь побутові справи. Якщо в цей день ви почнете прибирати, тоді виметете або вимиєте всю позивну енергію з дому”, – каже експерт.

Не ходіть на кладовище

На Великдень дуже сильна енергетика. Якщо ви підете на цвинтар та будете згадувати дуже близьку вам людину, тоді будете перебувати в енергії печалі та суму, продовжив мольфар. Це може бути в негативному форматі для вас та вашої енергії. Тим більше, якщо це людина, яку ви втратили нещодавно. Цвинтар не для свята, а в інший день вже після нього.

Не сваритися

Саме на Великдень треба миритися, пробачати та казати слова любові. Ні в якому разі не можна сваритися! Якщо ви порушите це правило, на жаль, біди та негатив прийдуть до вас в хату дуже швидко. Тому сфокусуйтесь у цей день лише на позитиві та гарному настрої.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook