NewsMakers Повна версія

Молодик зі Львівщини жорстоко зґвалтував неповнолітню ужгородку

Concept of fear, shame, domestic violence. Woman covers her face her hands on light scratched background. Black and white image.

За інформацією Офіційного сайту Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, вчора, 14 лютого, до поліції Ужгорода надійшло звернення про зґвалтування 17-річної дівчини, інформує Перший.

Читайте також: У Києві заарештували чоловіка, який підозрюється у замаху на вбивство та спробу зґвалтування дівчини

“Працівники місцевого відділу поліції оперативно встановили та затримали особу ґвалтівника. Ним є 26-річний уродженець м.Золочів, Львівської області, який останнім часом проживав в Ужгороді”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначає Відділ комунікації поліції Закарпатської області, за даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.152 Кримінального кодексу України (зґвалтування неповнолітньої особи).

Чоловіка затримали в порядку ст.208 КПК України та йому вже оголошено про підозру.

“В поліції готують необхідні матеріали та найближчим часом звертатимуться до слідчого судді з клопотанням про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави”, – інформували правоохоронці.

Також, у Прокуратурі області повідомили, що погоджено підозру у зґвалтуванні нападнику на 17-річну дівчину.

За погодження прокурора, слідчими поліції повідомлено затриманому підозру у зґвалтуванні неповнолітньої особи (ч.3 ст. 152 КК України). Наразі тривають першочергові слідчі дії. Подальше досудове розслідування здійснюють слідчі Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області.

Процесуальне керівництво за ходом слідства забезпечуватиме Ужгородська місцева покуратура.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram