NewsMakers Повна версія

На Буковині під колесом трактора загинула жінка, яка намагалася врятувати чоловіка, на якого впала металева фриза

Внаслідок порушення правил експлуатації трактора одна особа загинула. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження

По обіді, 2 листопада, до поліції надійшло повідомлення, про те, що в селі Грубна Дністровського району на подвір’ї під мінітрактором «DONGFENG» виявлено двох людей без свідомості. Одразу ж на місце події виїхали слідчо-оперативна група та група-реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції.

Читайте також: Зірка “Сутінків” Крістен Стюарт підтвердила заручини з дівчиною (ФОТО)

Поліцейські попередньо встановили, що ймовірно, під час встановлення металевої фризи відбулося її падіння, в результаті чого 52-річного господаря притиснуло до землі. В той час 48-річна дружина, намагалася допомогти чоловіку і її затягнуло під колесо транспортного засобу. Від отриманих травм жінка загинула на місці пригоди. Потерпілого з травмами різної ступені тяжкості госпіталізовано до лікарні.

Попередньо, слідчі поліції розпочали кримінальне провадження передбачене частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінально кодексу України. Слідство триває.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook