NewsMakers Повна версія

На Київщині начальник Нацгвардії влаштував ДТП, постраждали четверо людей

21.07.2018, Baden-Württemberg, Heilbronn: Auf der Autobahn nahe Heilbronn hat sich ein schwerer Unfall ereignet. Rettungskräfte der Feuerwehr sind an der Unfallstelle auf der A81 zwischen Ahorn und Boxberg bei einem Unfallwagen. (zu dpa "Vier Tote bei Unfall nahe Heilbronn - Mehrere Schwerverletzte" vom 21.07.2018) Foto: Marijan Murat/dpa +++ dpa-Bildfunk +++

У Бориспільському районі Київської області сталася ДТП за участю начальника одного з відділів Національної гвардії, постраждали четверо людей.

Читайте також: ДТП на Київщині: загинула багатодітна мати (фото)

Про це повідомляє у вівторок пресслужба Державного бюро розслідувань.

Попередньо встановлено, що військовослужбовець за кермом власного авто не впорався з керуванням і збив двох неповнолітніх пішоходів. Вони отримали тяжкі та середні травми. Крім того, після наїзду автомобіль зіткнувся з бетонною електроопорою та перекинувся. Опора впала на авто, внаслідок чого постраждали ще двоє пасажирів. Їх госпіталізували до лікарні.

Слідство перевіряє, чи не знаходився військовий в стані алкогольного сп’яніння, допитуються учасники ДТП та свідки. Процесуальне керівництво у провадження здійснює військова прокуратура.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram