NewsMakers Повна версія

На Львівщині поліція розігнала блокаду залізниці

На залізничній колії станції Сосновка в селі Селець у Львівській області представники руху “Штаб блокади торгівлі з окупантами” заблокували рух поїздів. Про це повідомляється на сторінці руху в Facebook в суботу, 21 вересня.

Читайте також: Аварія на Львівщині: бус влетів у зупинку (фото)

У поліції заявили, що повідомлення про блокаду шляхів надійшло сьогодні від керівництва одного з вугільних підприємств району. Правоохоронці вирушили на місце події і почали вимагати звільнити залізничний шлях, але активісти не підкорилися.

“Поліція змушена була застосувати заходи поліцейського примусу, оскільки вони чинили фізичний опір”, – сказано в повідомленні поліції.

Правоохоронці затримали 28 правопорушників, які були доставлені у відділення поліції для встановлення їх особистих даних, але згодом затриманих відпустили.

Під час заходів щодо розблокування руху учасники акції блокування завдали тілесних ушкоджень восьми правоохоронцям. Одного з них, 38-річного старшого сержанта поліції, доставили в лікарню. Діагноз уточнюється.

Водночас, за останніми повідомленнями на сторінці руху “Штаб блокади торгівлі з окупантами”, поліції не вдалося розігнати блокаду. Разом з іншими активістами в блокаді проїзду поїздів брав участь перший командир батальйону Донбас Семен Семенченко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram