NewsMakers Повна версія

На Саакашвілі в ресторані Києва скоєно замах – ЗМІ

Mikheil Saakashvili, Georgia's former President and newly appointed head of the executive committee of Ukraine's National Reform Council, speaks during an interview with Reuters at his house in the village of Lisnyky outside Kiev, Ukraine May 8, 2020. REUTERS/Valentyn Ogirenko

Голові Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеілу Саакашвілі погрожували розправою в ресторані Fabius у Києві.

Читайте також: Саакашвілі погодився стати прем’єром Грузії

Як пише “Страна”, у розпорядженні якої опинилося відео з камери спостереження в ресторані, невідомий чоловік прокрався в зал, де відпочивав Саакашвілі, з заточкою в руках, близько підійшов до нього і почав погрожувати.

“Охорона Саакашвілі і ресторану перехопила зловмисника, викликали поліцію. Але його не затримали. До моменту прибуття правоохоронців він уже зник. Мотивація нападу уточнюється”, – розповіло джерело.

На відео видно, як до столу, де обідає Саакашвілі, неквапливо підходить чоловік і починає щось говорити. У цей час троє чоловіків блокують доступ до столу. Через деякий час зловмисник йде.

По дорозі назад він наближається до Саакашвілі і щось говорить, роблячи жест рукою. Політик встає і щось йому відповідає, після чого непроханий гість йде до виходу.

Fabius – елітний ресторан на Столичному шосе.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram