NewsMakers Повна версія

На Зеленського працювали лобісти

Лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC опублікувала звіт про роботу, яку вона виконала на користь Володимира Зеленського.

Про це інформує Голос Америки.

Читайте також: Зеленський оконфузився, перейменувавши одну область

Вечеря на $1,900, екскурсія до Білого дому, листи, дзвінки, зустрічі – лобісти Зеленського та «Слуги Народу» відзвітували про виконані роботи у Вашингтоні у квітні – травні 2019. Контракт був офіційно закритий 21-го травня 2019, робота за ним – виконана, послуги – оплачені. Команда Зеленського твердила, що нікого не наймала.

Лобістська компанія Signal Group Consulting, LLC опублікувала звіт про роботу, яку вона виконала на користь Володимира Зеленського у Вашингтоні у період між 3 квітня і 21 травня 2019 р. Відповідно до документів, поданих у Міністерство Юстиції США, лобістська компанія отримала за свої послуги, виконані між 3 квітня та 21 травня гонорар $60,000 та відшкодування витрат $9,371.80.

Послуги надавалися між першим та другим туром президентських виборів в Україні. Тоді команда Володимира Зеленського категорично заперечувала існування такого контракту.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram