NewsMakers Повна версія

Партія “Слуга народу” проведе разом із Президентом закрите засідання

Ukrainian President Volodymyr Zelensky (C) poses for a photo with his party members, during the party Sluga narody ('Servant of the people') congress, where are announced candidates of the party for the snap parliamentary elections, in Kiev, Ukraine, on 9 June, 2019. 41-year old Ukrainian President Volodymyr Zelenskiy dissolved a parliament dominated by his political opponents immediately after taking office on May 2019. (Photo by STR/NurPhoto via Getty Images)

Фракція “Слуги народу” в четвер увечері проведе своє внутрішнє закрите засідання, на якому також очікується присутність президента Володимира Зеленського.

Читайте також: Гончарук хоче зробити Кабмін відкритим для відвідувачів

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

Заступник голови фракції Євгенія Кравчук прокоментувала, що депутати від “Слуги народу” зустрічатимуться регулярно для обговорення законопроектів, які напрацьовують парламентські комітети, подає президент і Кабінет міністрів.

“Дискусії та робота у нас йдуть постійно – в комітетах, в групах, а потім виносяться ще на спільне обговорення у фракції. Відверта розмова, націлена на результат. Так буде регулярно і завжди. Так ми бачимо внутрішньопартійну демократію та діалог”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram