NewsMakers Повна версія

По всій лінії фронту працюють передані Україні гаубиці М777 (ВІДЕО)

На всій лінії фронту сьогодні інтенсивно працюють передані Україні союзниками гаубиці М777

Українські військовослужбовці розповіли про головні переваги “трьох сокир” у порівнянні із озброєнням росіян. Про це повідомляється у сюжеті Військового телебачення.

Читайте також: На окупованих територіях України триває широкомасштабний збройний і мирний опір – британська розвідка

Українські артилеристи успішно знищують гаубицями передові командні пункти противника, склади з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами, б’ють по скупченнях ворожої техніки, артилерійським батареям противника.

“Робота є постійно. Кожного дня є “замовлення”. Намагаємося “посилки” надсилати адресатам. Поки що претензій від адресатів немає – отже, доставляємо своєчасно та якісно”, – розповів український артилерист про роботу з М777.

Інший військовослужбовець розповів, що головною перевагою М777 перед радянськими гаубицями, які використовує армія РФ, є те, що в М777 набагато більша дальність. Українські військовослужбовці можуть відкривати вогонь по росіянам, не чекаючи від окупантів відповіді. Ще одна перевага – мобільність. Українські артилеристи можуть приїхати, відстрілятися та поїхати, а росіяни “навіть не зрозуміють, звідки до них прилітає”.

Крім того, у сучасних снарядах до М777 вибухівки у півтора чи два рази більше, ніж у радянських 152-мм боєприпасах.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook