NewsMakers Повна версія

Призначено головного виконавчого директора групи “Нафтогаз”

Наглядова рада Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” призначила головним виконавчим директором групи “Нафтогаз” Отто Ватерландера. Про це повідомляє пресслужба “Нафтогазу“.

Читайте також: Ціна газу для населення в квітні знизилась на 15% – Нафтогаз

Згідно з повідомленням, Ватерландер буде відповідати за операційні та трансформаційні процеси в групі, зокрема для впровадження нової операційної моделі та дивізіональної структури управління, реалізацію крос-функціональних процесів і розробку баз даних процесів.

Як зазначається, Отто Ватерландер також збереже за собою посаду виконавчого директора з трансформації групи.

Довідка:

Отто Ватерландер здобув ступінь магістра економіки підприємства в Університеті Еразма Роттердамського. Володіє голландською, англійською, німецькою та іспанською мовами.

Читайте також: Посадовець НАК “Нафтогаз України” йде з посади

Має 30−річний досвід роботи в різних сегментах нафтогазової галузі. Має великий досвід управління трансформацією, збільшення ефективності операційної та комерційної діяльності, а також розвитку бізнесу.

Був старшим партнером у McKinsey & Company і брав участь в управлінні нафтогазовим напрямком на міжнародному рівні, а ще раніше – партнером з енергетичного напрямку в Booz & Company.

З 1990 року до 1997 року працював в Royal Dutch Shell, де займав різні посади в Нідерландах та Венесуелі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram