NewsMakers Повна версія

Путін боїться таких людей, як Зеленський, – ексдепутат Держдуми РФ

PARIS, FRANCE - DECEMBER 09: (----EDITORIAL USE ONLY – MANDATORY CREDIT - "KREMLIN PRESS OFFICE / HANDOUT" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS----) French President, Emmanuel Macron, Russian President Vladimir Putin and the President of Ukraine, President of Ukraine Volodymyr Zelensky attend Normandy Four Summit at the Elysee Palace in Paris, France on December 9, 2019. ( KREMLIN PRESS OFFICE / HANDOUT - Anadolu Agency )

Президент РФ Володимир Путін боїться таких людей, як Володимир Зеленський і тому не зміг реалізувати свій план на зустрічі “нормандської четвірки”. Про це заявив ексдепутат Держдуми Російської Федерації Ілля Пономарьов в ефірі програми “Крим.Реаліі” на Радіо Свобода.

Читайте також: В Кремлі розповіли про незгоду Путіна і Зеленського

“По−перше, він  іншого віку людина. По−друге, він харизматик. Путін дуже боїться харизматиків, це абсолютно не його типаж людей. По−третє, Путін − маніпулятор, як КГБшник, а Зеленський −маніпулятор, як актор”, −сказав Пономарьов.

Він зазначив, що у Путіна “знову коса заходить на камінь”, і його план на зустрічі у нормандському форматі не реалізувався.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram