NewsMakers Повна версія

Різанина в Одеській області: від ударів ножем загинув 15-річний підліток (фото, відео)

Під час конфлікту на зупинці громадського транспорту в одному із сіл Любашівської громади на Одещині 15-річний місцевий підліток отримав смертельні удари ножем. Його товариш і ровесник був поранений у ногу.

Читайте також: У Німеччині знайшли вбитою 9-річну дівчинку з України: деталі злочину

Про це повідомили в середу, 12 червня, у пресслужбі поліції в Одеській області.

Інформація про смертельне ножове поранення підлітка надійшла від диспетчера швидкої допомоги. Слідчо-оперативна група поліції виявила на автобусній зупинці тіло юнака з колото-різаними пораненнями. Він помер до приїзду швидкої.

Правоохоронці з’ясували, що на зупинці громадського транспорту була група місцевих підлітків, серед яких – 17-річний неповнолітній з іншої області. Коли повз них проходили двоє 15-річних місцевих юнаків, зловмисник попросив у них закурити, але отримав відмову. На таку відповідь він розлютився і почав наносити удари ножем одному з підлітків. Другий, який намагався відштовхнути нападника від товариша, теж отримав удар ножем по нозі.

При огляді тіла померлого судово-медичний експерт виявив кілька проникаючих колото-різаних поранень. Попередньо, смерть хлопця настала внаслідок множинних відкритих ран грудної клітини. Остаточну причину смерті буде встановлено за результатами проведеної експертизи. Інший постраждалий, 15-річний товариш загиблого, отримав поранення у вигляді різаної рани ноги.

Зловмисника поліцейські розшукали у його товариша. Слідчі вилучили у нього одяг, у якому він був під час нічного конфлікту.

Нападнику повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook