NewsMakers Повна версія

“Сподіваюся, підхопить COVID-19 або знайдуть допінг”: американець зробив несподіване побажання Усику перед боєм із Джошуа

Відомий американський боксер Чарльз Мартін висловив надію, що українець Олександр Усик не зможе вийти на майбутній бій проти чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO і IBF у суперважкій дивізіоні Ентоні Джошуа, і він його замінить у поєдинку.

Читайте також: “Удар в саме серце”: Арестович хоче добити російських пропагандистів перейменуванням української мови

“Усик, Усик. Він теж лівша. Це круто. Сподіваюся, він підхопить COVID-19 або попадеться на стероїдах, і тоді я вийду туди і отримаю свій шанс. Я не хочу бути злим, хлопці, але…” – сказав Мартін в інтерв’ю YouTube-каналу Behind The Gloves.

Поєдинок між Усиком і Джошуа відбудеться в Лондоні на стадіоні “Тоттенгем” 25 вересня.

Усик в останньому поєдинку переміг Дерека Чісору і захистив звання обов’язкового претендента на пояс WBO. Олександр виграв всі свої 18 боїв у кар’єрі, два з них він провів у суперважкій вазі.

На рахунку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 – нокаутом) у професіоналах за однієї поразки. В останньому бою у грудні минулого року він нокаутував болгарина Кубрата Пулєва.

35-річний Мартін здобув 28 перемог і зазнав 2 поразок. Ще один бій за його участю завершився внічию. Своєї першої поразки Чарльз зазнав у 2016 році саме від Джошуа, втративши чемпіонський пояс IBF.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook