NewsMakers Повна версія

Сина і онука Ротару, після спроби втечі з України, відправили назад до Києва – що загрожує втікачам

Стала відома подальша доля сина та онука Ротару Руслана та Анатолія Євдокименка, які днями козячими топами намагалися перетнути кордон між Україною та Молдовою

Днями мережу підірвала новина, що син і онук Ротару були затримані при спробі втекти з України. Як повідомляють ЗМІ, Руслан і Анатолій Євдокименко у складі групи з 8-ми осіб намагалися перетнути кордон на човні на ділянці в Могилів-Подільському. Відео затримання групи тут же опублікували в мережі.

А вчора, “Стархіт”, який посилається на свого джерела, повідомив, що 51-річного Руслана Євдокименка і 27-річного Анатолія Євдокименка вже відпустили додому і зараз син і онук Ротару знаходяться в Києві. Варто відзначити, що сама народна артистка України поки ніяк не прокоментувала інцидент.

Читайте також: Окупанти розстріляли співробітницю однієї з партнерських організацій USAID, її матір та водія

Нагадаємо, що у зв’язку з введенням в Україні воєнного стану, виїзд громадян чоловічої статі у віці від 18 до 60 років тимчасово заборонений. Всім, хто порушить закон, може потрапити під кримінальну статтю за ухилення від призову по мобілізації і загрожувати від двох до п’яти років ув’язнення.

______________________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!