NewsMakers Повна версія

Тренерка Адель розповіла про секрет її схуднення

Особистий тренер британської співачки Адель Каміла Гудіс розповіла про те, як артистці вдалося позбавитися від зайвої ваги. За словами Гудіс, Адель дотримувалася суворої дієти і займалася фітнесом, пише Daily Mail.

Читайте також: Адель радикально схудла і шокувала свої виглядом (фото)

31-річна знаменитість вже схудла на 45 кілограмів. Домогтися такого вражаючого результату виконавиця змогла за допомогою тренувань і суворого режиму харчування. Денна калорійність співачки становила 1000 ккал. Також вона пила зелені соки.

“Це хороша дієта, щоб скинути вагу. Перший тиждень інтенсивна, зелені соки і споживання всього 1000 калорій. Адель не виглядає занадто худою – вона виглядає приголомшливо”, – заявила Каміла Гудіс.

Вона розповіла, що тренувала Адель разом з її подругою – дружиною співака Роббі Вільямса Айдою Філд. Заняття проходили в будинку Вільямса.

“Коли вона прийшла на тренування, я не знала, хто це, а коли вона пішла, я подумала: “О, вона схожа на Адель”, – поділилася фітнес-інструктор.

Гудіс також додала, що Адель виглядає чудово саме завдяки тому, що змінила не тільки харчування, але і свій спосіб життя.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram