NewsMakers Повна версія

ЦВК визнала обраним та зареєструвала В’ятровича нардепом від ЄС

Центральна виборча комісія на засіданні визнала обраним та зареєструвала народним депутатом України колишнього директора Інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича.

Читайте також: Ірина Луценко склала повноваження нардепа

У пресслужбі ЦВК нагадали, що 12 листопада Верховна Рада своєю Постановою достроково припинила повноваження народного депутата Ірини Луценко, обраної на позачергових виборах нардепів 21 липня в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від партії “Європейська солідарність”, в зв’язку з особистою заявою про складення нею депутатських повноважень.

“У зв’язку з поданням Бойко Н.А. Комісії відповідної заяви про відмову від балотування Комісія скасувала реєстрацію кандидата в народні депутати України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 р Бойко Н.А., включеної до виборчого списку політичної партії “Європейська Солідарність” під №24, виключивши її з зазначеного виборчого списку”.

Отже, зазначають у ЦВК, Комісія визнала обраним та зареєструвала народного депутата України В’ятровича, включеного до виборчого списку “Євросолідарності” під №25.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram