NewsMakers Повна версія

Тиск, погрози, зарплата у конвертах: Скороход розповіла про внутрішню політику “Слуги народу” (відео)

Виключена зі складу фракції “Слуга народу” народна депутатка Анна Скороход розповіла про погрози від голови фракції Давида Арахамії після її голосування проти ринку землі.

Читайте також: “Слуга народу” виключила зі свої лав двох народних депутатів

Про це вона заявила у кулуарах парламенту.

“Так (спілкувалася з Арахамією після голосування – ред.). “Закрий рота”, “Я тобі сказав не ставити правки”, “Думай, що ти робиш, інакше ми тебе розмажемо” – всяке таке. І це не тільки від Давида”, – наголосила Скороход.

За словами нардепки, їй також надходять телефонні дзвінки з погрозами від людей, які називають себе “співробітниками апарату правління”.

“Мені періодично телефонували, представлялися з апарату і говорили, що я не так голосую, і подумати над своїми діями. Мене Богдан (керівник Офісу президента Андрій Богдан – прим.ред.) не запрошував. У мене тисяча і одне повідомлення, зокрема з погрозами. Але я не можу говорити, що це звідти або звідти, оскільки номери мені невідомі”, – додала вона.

Окрім цього, коментуючи звинувачення Арахамії про те, що вона пропонувала нардепам “грошову допомогу”, Скороход сказала, що депутати нібито отримують по 5 тисяч доларів “у конвертах”.

Водночас вона не уточнила, хто і кому видає такі “зарплати”.

“Ви самі бачили і зафіксовані були випадки передання конвертів і всього іншого. Ви самі все це знаєте”, – резюмувала нардепка.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram