NewsMakers Повна версія

У Луцьку майор поліції торгував наркотиками (відео)

На Волині затримали одного з начальників підрозділу Луцького районного відділення поліції майора Тараса П., який збував наркотичні та психотропні речовини. Затримання поліцейського відбулось під час третьої оперативної закупки.

Читайте також: Депутати розглядають звільнення Разумкова з посади голови ВР (онлайн-трансляція)

Про це пишуть Волинські новини.

Інформацію підтвердила прессекретар територіального управління ДБР Львова Тетяна Муравель, зазначивши, що підозру повідомлено одному з начальників підрозділу Луцького районного відділення поліції.

«Поліцейський розповсюджував наркотичні засоби на території Волинської області. Слідчі встановили, що правоохоронець залучив до протиправної діяльності двох осіб, які разом із ним збували наркотичні та психотропні речовини наркозалежним на території області. Також викрили одного із співучасників, який вирощував канабіс, а поліцейський допомагав реалізовувати товар», – повідомили у ДБР.

Правоохоронцем, якого спіймали на збуті наркотиків, виявився начальник сектору превенції відділення №3 Луцького районного управління поліції Тарас Пастерук.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Нещодавно правоохоронець був гостем в одній з програм телеканалу та розповідав, як у Луцькому районі борються з торговцями наркотиками.

«Закладки перестали розповсюджувати. В інтернеті було багато повідомлень, що в Княгининку працює поліція та місцеві активісти», – розповідав майор поліції.

Слідчі встановили, що правоохоронець залучив до протиправної діяльності двох осіб, які разом із ним збували наркотичні та психотропні речовини наркозалежним на території області. Також викрили одного із співучасників, який вирощував канабіс, а поліцейський допомагав реалізовувати товар.

Правоохоронця підозрюють у незаконному виробництві та збуті наркотичних засобів за частиною 2 Статті 307 ККУ. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення від займаної посади.

Натомість сьогодні пресслужба СБУ Волині повідомила, що експертиза виявила в крові поліцейського наркотичну речовину. Поліцейський залучив до протиправної діяльності ще двох лучан, які разом з ним вживали та збували наркотичні засоби і психотропні речовини наркозалежним.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook