У мережі розповіли про брехню та правду про Гриценка

14.01.2019, 09:15
7744

У мережі розгорілися суперечки щодо кандидата в президенти, лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка.

Читайте також: Гриценка викликали на допит у СБУ

Користувачі мережі обговорювали присутність політика під час основних подій на Майдані в 2014 році.

“Гриценко не мій кандидат. Але це зовсім не означає, що є між нами якісь цивілізаційні відмінності. Це я зараз дивлюся заказаху на Zik, де його назвали “нерішучим майданівцем”, тому просто уточню – в найстрашнішу ніч Майдану з 18 на 19 лютого 2014 роки я його бачив останнім з політиків десь о 4 ранку. Одного. Ніяких комендантів, лідерів сцени, депутатів на цей час не було. Напевно, вже були контужені. Не люблю брехні”, – написав у Facebook Павло Москаленко.

Під постом розгорілася дискусія щодо був Гриценко на Майдані в ту ніч чи ні. Багато підтримували політика, відзначаючи що він був з усіма активістами в натовпі.

“Теж не мій. Але справді не піарився там”, “Так, можу підтвердити”, “Бачив його там в 19-20 числах вечора”, “У мене десь фотки є з ним. У сенсі – я його фоткал в оточенні людей”, – писали в підтримку Гриценко.

Інші ж користувачі відзначали, що Гриценко не було під час основних подій на Майдані. До того ж після він нібито виїхав на відпочинок за кордон.

“І у відпустку встиг з’їздити в січні. Теж, просто факт”, “Не було його там. 18 лютого десь близько 5-ї години вечора збіг на очах у моєї дружини. А жінка з дочкою були до 4 ранку”, ” Я тоді весь час читала “Українську правду”, в редакції якої Гриценко, коли йшов Майдан, часто сидів і писав поради. А в той день, він сам розповів, що поїхав у гори знімати стрес, катаючись на лижах. Мені здається, що в Італію “, – писали в мережі.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com