NewsMakers Повна версія

Українські військові отримають близько 300 квартир

Місце падіння військового літака біля міста Чугуєва (Харківська область), 25 вересня 2020 р. На борту військового літака, який впав на Харківщині, перебували 28 осіб. Про це йдеться у повідомленні на сайті ДСНС. «25 вересня до ДСНС надійшла інформація, що поблизу м. Чугуїв на відстані близько 2 км до військового аеропорту сталося падіння літака АН-26 Збройних сил України, з подальшим загоранням. О 21:55 пожежу літака ліквідовано», - йдеться у повідомленні. За інформацією диспетчера аеродрому, на борту перебували 28 осіб. Знайдено тіла 22 загиблих, 2 особи постраждали та пошуки чотирьох осіб тривають. Фото Марієнко Андрій / УНІАН

До Дня Збройних сил українські військовослужбовці отримають близько 300 квартир.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав під час урочистостей з нагоди Дня Збройних сил України, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Премії за лікування заражених COVID-19 отримають військові медики: коли чекати перші виплати

Як повідомив президент, близько 300 квартир військовослужбовці отримають до Дня Збройних сил України, додавши, що за рік військовослужбовцям було надано 600 нових квартир.

Зеленський також зазначив, що у 2021 році влада запланувала постачання до ЗСУ значного обсягу ракет, артилерійських боєприпасів, ракетно-артилерійського та бронетанкового озброєння та техніки, модернізованих літаків, вертольотів, безпілотних авіаційних комплексів, кораблів, катерів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram