NewsMakers Повна версія

Українців, які повернулися з Балі, розмістили на обсервацію у київському готелі “Козацький”

Близько 100 українців з Балі (Індонезія), які на вихідних прибули в Україну, розмістили на обсервацію у Києві в готелі “Козацький”, пише УНІАН.

Читайте також: З початку карантину в Україну повернулося понад 144 тисяч осіб

Про це повідомила речниця міністра оборони Світлана Павловська.

“Сьогодні о 6:00 державне підприємство Міністерства оборони України “Готель “Козацький2, що у Києві, розмістив 100 осіб, які прибули з Балі та Катару”, – розповіла вона.

Речниця Міноборони нагадала, що на виконання вимоги президента України з метою убезпечення розповсюдження епідемії всі, хто прибуває до країни, повинні пройти обсервацію протягом 14 днів. До готелю “Козацький” звернулась місцева влада з проханням надати допомогу у вирішенні даного питання.

“Три автобуси у супроводі автомобілів поліції доставили прибулих до місця проведення обсервації. Деякі з поселених не погодились з необхідністю дотримання визначених заходів перестороги. На них складено адміністративні протоколи”, – зазначила Павловська.

За її словами, готель “Козацький” 20 днів знаходився на карантині і був практично законсервований. Зараз весь персонал готелю на місці. Всі працюють у захисних костюмах. Прибулі з Балі та Катару українці повинні дотримуватись режиму і знаходитись у номерах. Їжа буде їм надаватися до номерів.

“Зараз відновлюються усі функції готелю щодо забезпечення всім необхідним тих, хто буде перебувати в обсервації. Вирішується питання відновлення високошвидкісного Інтернету. Крім того, очікується ще одна група українців, які проходитимуть обсервацію у даному готелі Міністерства оборони”, – додала речниця відомства.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram