NewsMakers Повна версія

Вчені розповіли, чому категорично не можна пити чай під час їжі

Люди 65 років і старше, які п’ють міцний чай під час їжі, можуть мати проблеми зі здоров’ям. Так як саме такий метод вживання чаю погано впливає на здатність організму засвоювати залізо і цинк.

Читайте також: Лікар розповів про нові симптоми COVID-19

Ірландські вчені провели дослідження, використовуючи великий банк даних ірландських громадян, щоб вивчити, як харчові звички впливають на загальний стан здоров’я і результати просто шокували, передає Е atthis.

Дослідники рекомендують літнім людям пити чай тільки між прийомами їжі, щоб отримати максимальну кількістю поживних речовин від їжі.

Варто відзначити, що залізо і цинк дуже важливі для нашого організму. Наприклад, цинк відомий як найпоширеніший мінерал, який підтримує наш імунітет і допомагає нашому тілу зцілюватися. А ось залізо виконує безліч важливих функцій, таких як: підтримка імунітету, вироблення енергії і перенесення кисню по всьому тілу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram