NewsMakers Повна версія

Відомий радянський актор Івар Калниньш відверто виступив проти кривавої політики путіна

Зірка радянського кіно латвійського походження Івар Калниньш відверто виступив проти кривавої політики путіна, передає УНІАН.

Читайте також: Леонардо Ді Капріо пожертвував кошти фонду Олени Зеленської

Актор з початком повномасштабного вторгнення рф до України рішуче засудив дії російської влади та покинув росію. Наразі артист розірвав усі свої зв’язки з рф, а росіян Калниньш назвав імперіалістами.

Актор наголосив, що він справді багато знімався в російському кіно, але зараз “викинув це з пам’яті”, пише один з російських Telegram-видань:

“Так, я багато знімався у радянських та російських картинах. Але зараз я викинув це з пам’яті та забув про це. Нехай вони  наживаються на тому прекрасному, що ми залишили їм”, – сказав Калниньш.

Він також заявив, що його не турбує, що він може через свої висловлювання та відкрите засудження російської влади потрапити у так званий “чорний список” в рф:

“Можна я відповім на це “по-французьки”? Мені насрати на це. Є інший світ, який мене цікавить більше. А всі ці імперські замашки росіян смішні у ХХІ столітті. Сьогоднішній режим Росії звалиться як картковий будиночок, як колись Радянський Союз”, – наголосив Калниньш.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook