NewsMakers Повна версія

Якому знаку Зодіаку пощастить 20 квітня

Обставини нашого життя змінюються постійно, то піднімають нас на вершину успіху, то опускають до поганого настрою і, як нам здається, безнадійності. Ось тільки чи варто впадати у відчай, якщо ми можемо стати улюбленцями долі в будь-який момент! Якому знаку Зодіаку пощастить сьогодні – 20 квітня?

Читайте також: Ворог здійснив атаку дронами-камікадзе по Одещині: є влучання в об’єкт громадської інфраструктури – влада

Перший день місячного місяця схожий на перший день нового року: йому властива світла і піднесена енергетика, складання планів на майбутнє і накопичення сил для подальших звершень. Мріяти у цей день можна навіть найреалістичніше налаштованим людям – головне визначитися з тим, чого саме хочеться досягти. А ось починати що-небудь робити сьогодні не варто: обставини для будь-якої діяльності сприятливі, а ось сил – як фізичних, так і моральних – може не вистачить, вони ще не відновились після днів Гекати.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Близнюкам зірки дадуть можливість зробити реальністю будь-яку – навіть найсміливішу – мрію. Головне, згадати про те, чого справді хочуть для себе представники знаку – від цілей, які нав’язують блогери та засоби масової інформації, краще відмовитися: те, що підходить усім, як показує життя, не підходить нікому. Другий крок полягає в тому, щоб правильно загадати бажання, візуалізувавши його в найдрібніших деталях, після чого залишиться тільки чекати, коли воно здійсниться.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook