NewsMakers Повна версія

За порушення карантину оштрафували елітний нічний клуб під Києвом (фото)

Поліцейські Київської області припинили діяльність нічного розважального закладу у селищі Козин, що на Обухівщині за порушення карантинних обмежень.

Читайте також: Україна посіла друге місце в Європі за кількістю нових випадків COVID-19

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

“Всупереч карантинним обмеженням, розважальний заклад, продовжив роботу після 22-ї години. Також у цьому закладі персонал та понад пів тисячі відвідувачів знаходились без засобів індивідуального захисту”, – йдеться у повідомленні.

Порушення роботи нічного клубу виявили працівники Обухівського відділу поліції під час профілактичного рейду. Відповідно до постанови Кабінету міністрів, поліцейські Київщини проводять перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання ними встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину.

Працівники поліції склали два адміністративних протоколи відносно адміністратора нічного клубу за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративне правопорушення – порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених чинним законодавством.

Санкція ст. 44-3 КУпАП передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян від 17 тисяч до 34 тисячі гривень  і на посадових осіб – від 34 тисяч до 170 тисяч гривень.

Читайте також: У двох аеропортах України встановлять лабораторії для перевірки на COVID-19

Поліцейські столичної області продовжують здійснювати перевірки та закликають громадян дотримуватися обмежувальних умов адаптивного карантину.

Також правоохоронці закликають громадян повідомляти про всі відомі факти порушень вимог карантину на спецлінію 102, гарантують анонімність.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram