NewsMakers Повна версія

Зв’язали дружину та дитину, а його жорстоко побили: під Києвом невідомі напали на сім’ю мера, пограбувавши їх (фото 18+)

У селі Гнідин Київської області 21 грудня приблизно о 22:00 п’ятеро невідомих напали на мера Броварів Ігоря Сапожка, побили його та пограбували.

Читайте також: Стала відома “справжня” дата смерті Кернеса

Як повідомило OBOZREVATEL інформоване джерело, напад стався в будинку чиновника.

“Потім вони зв’язали мера, його дружину та дитину. Погрожуючи зброєю, зловмисники забрали 10 тисяч доларів, а також ювелірні вироби”, – розповів наш співрозмовник.

Він уточнив, що поліція відкрила кримінальне провадження, пошуки нападників тривають.

Згодом Ігор Сапожко розповів подробиці злочину, уточнивши, як злочинці зв’язали рідних і били його у них на очах.

Мер Броварів показав сильно розбите обличчя, покрите кров’ю внаслідок побоїв. Як видно на знімку, більше постраждала ліва сторона, де опухли око та щока.

Сапожко натякнув, що напад і грабіж нібито можуть бути пов’язані з політичними подіями.

“Без особливого бажання, але демонструю наслідки “демократичних і прозорих” виборчих перегонів у Броварах”, – написав мер міста в своєму пості.

Зі свого боку у поліції Київщини повідомили, що правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи щодо затримання невідомих, які вчинили напад на мера Броварів.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує ув’язнення терміном від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram