NewsMakers Повна версія

Аліна Гросу показала, як прикрашала ялинку зі своїм бойфрендом

Популярна українська співачка Аліна Гросу ретельно готується до новорічних свят

Не так давно зірка вирішила показати, як прикрашала ялинку зі своїм бойфрендом. На сторінці в Instagram Аліна Гросу опублікувала новий ролик.

В ньому знаменитість продемонструвала, як разом з коханим прикрашає ялинку. Артистка та її бойфренд постали перед камерою у новорічних светрах червоного кольору. Свій образ Аліна Гросу доповнила розпущеним кучерявим волоссям.

В ролику закохані прикрашають новорічне дерево та насолоджуються чудовою атмосферою. У дописі Аліна Гросу повідомила, що отримала величезне задоволення. Також співачка та її бойфренд продемонстрували кумедні гримаси, коли прикрасили ялинку.

Читайте також: Погода буде несвятковою: синоптик спрогнозувала українцям відлигу на Новий рік

А ще зірка українського шоу-бізнесу поцікавилась у фоловерів, як проходить прикрашення їхньої оселі. За словами Аліни Гросу, вона з нетерпінням чекає новорічних свят.

Як саме артистка зустрічатиме Новий рік, поки що невідомо. Однак, фоловери впевнені, що Аліна Гросу проведе цей день з коханим або в колі сім’ї.

Шанувальники оцінили кумедний ролик співачки, засипавши її компліментами. А ще, за словами фанів, Аліна Гросу та її бойфренд є дуже щирою парою.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook