Аліна Гросу показала, як прикрашала ялинку зі своїм бойфрендом

28.12.2021, 17:00
108266

Популярна українська співачка Аліна Гросу ретельно готується до новорічних свят

Не так давно зірка вирішила показати, як прикрашала ялинку зі своїм бойфрендом. На сторінці в Instagram Аліна Гросу опублікувала новий ролик.

В ньому знаменитість продемонструвала, як разом з коханим прикрашає ялинку. Артистка та її бойфренд постали перед камерою у новорічних светрах червоного кольору. Свій образ Аліна Гросу доповнила розпущеним кучерявим волоссям.

В ролику закохані прикрашають новорічне дерево та насолоджуються чудовою атмосферою. У дописі Аліна Гросу повідомила, що отримала величезне задоволення. Також співачка та її бойфренд продемонстрували кумедні гримаси, коли прикрасили ялинку.

Читайте також: Погода буде несвятковою: синоптик спрогнозувала українцям відлигу на Новий рік

А ще зірка українського шоу-бізнесу поцікавилась у фоловерів, як проходить прикрашення їхньої оселі. За словами Аліни Гросу, вона з нетерпінням чекає новорічних свят.

Як саме артистка зустрічатиме Новий рік, поки що невідомо. Однак, фоловери впевнені, що Аліна Гросу проведе цей день з коханим або в колі сім’ї.

Шанувальники оцінили кумедний ролик співачки, засипавши її компліментами. А ще, за словами фанів, Аліна Гросу та її бойфренд є дуже щирою парою.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений GROSU (@alina_grosu)

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com