NewsMakers Повна версія

Американка “нагороджує” чоловіків своїми фото 18+ за вакцинацію від COVID-19

Користувачка сайту для дорослих OnlyFans, де люди продають свої оголені фото, зробила неочікувану заяву. Дівчина обіцяє, що надсилатиме свої інтимні кадри безкоштовно тим, хто доведе, що вакцинувався від вірусу Covid-19.

Читайте також: “Хотів би створити, але…”: Ілон Маск розповів про свою поки нездійсненну мрію

Про це модель, відома як Kazumi Squirts, розповіла на подкасті “No Jumper Patreon”, повідомляє Daily Stars. У такий спосіб американка хоче просунути в маси необхідність робити щеплення від коронавірусу.

“Я почала надсилати свої ексклюзивні фото чоловікам, які показували мені документи, де підтверджувалось, що вони вакцинувалися”, – зізналася мешканка Флориди.

На запитання ведучої про те, чи не хотіла модель просто так пропіарити себе, дівчина відповіла негативно. За її словами, кожен повинен вакцинуватися якомога швидше, а це просто стимул для тих, хто цього ще не зробив.

Як доказ модель розповіла, що не гуляє з людьми, які відмовилися від вакцинації.

Казумі почала займатися моделінгом на OnlyFans після того, як невідомий без її згоди виклав у мережу відео з вечірки, на якій американка танцює оголеною. Отримавши багато позитивних відгуків, дівчина вирішила продовжувати знімати себе, щоб заробити гроші.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook