Американка “нагороджує” чоловіків своїми фото 18+ за вакцинацію від COVID-19

9.10.2021, 21:31
102621

Користувачка сайту для дорослих OnlyFans, де люди продають свої оголені фото, зробила неочікувану заяву. Дівчина обіцяє, що надсилатиме свої інтимні кадри безкоштовно тим, хто доведе, що вакцинувався від вірусу Covid-19.

Читайте також: “Хотів би створити, але…”: Ілон Маск розповів про свою поки нездійсненну мрію

Про це модель, відома як Kazumi Squirts, розповіла на подкасті “No Jumper Patreon”, повідомляє Daily Stars. У такий спосіб американка хоче просунути в маси необхідність робити щеплення від коронавірусу.

“Я почала надсилати свої ексклюзивні фото чоловікам, які показували мені документи, де підтверджувалось, що вони вакцинувалися”, – зізналася мешканка Флориди.

Kazumi Squirts надсилає свої інтимні фото вакцинованим чоловікам

На запитання ведучої про те, чи не хотіла модель просто так пропіарити себе, дівчина відповіла негативно. За її словами, кожен повинен вакцинуватися якомога швидше, а це просто стимул для тих, хто цього ще не зробив.

Як доказ модель розповіла, що не гуляє з людьми, які відмовилися від вакцинації.

Американська модель просуває в маси ідеї вакцинації

Казумі почала займатися моделінгом на OnlyFans після того, як невідомий без її згоди виклав у мережу відео з вечірки, на якій американка танцює оголеною. Отримавши багато позитивних відгуків, дівчина вирішила продовжувати знімати себе, щоб заробити гроші.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com