NewsMakers Повна версія

Астрологи розповіли, яким трьом Знакам зодіаку варто сьогодні контролювати емоції

Сьогодні, 27 вересня, щоб не наламати дров, контролювати свої емоції необхідно всім представникам зодіакального кола, але для трьох із них це особливо важливо.

Читайте також: Місяць буде напружений: гороскоп для всіх жінок на наступний тиждень

Телець (21.04 – 21.05)

Тельців, які і без того часто страждають від спалахів невдоволення, що переходить у лють, цього разу буде дратувати буквально все – погода, новини на сайтах новин і програма телевізійних передач. Але найскладніше доведеться людям, які перебувають поруч із ними, – вже з ними-то представники знака точно церемонитися не стануть, і абсолютно марно. Справа в тому, що сьогодні нестриманість Тельця може обійтися йому за найдорожчою ціною – близька людина, якій набридли його витівки, цілком може розвернутися і піти, голосно грюкнувши дверима наостанок.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки – за натурою люди тонкі, сором’язливі і неконфліктні, тим дивнішою для оточення буде їхня нинішня нестриманість, яка в деяких випадках може привести до серйозного скандалу. Звичайно, згодом, оговтавшись, представники знака будуть каятися і просити пробачення у всіх поспіль, але змусити свідків цієї історії забути про неї, їм не вдасться. Так що краще не пускатися берега, демонструючи всім, що вони нітрохи не менше за інших вміють сваритися і скандалити. Краще взяти в себе в руки, а емоції, що рвуться назовні, виплеснути там, де ніхто не буде це бачити – наприклад, будинки.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби – один з найромантичніших знаків зодіаку з тонкою душевною організацією, тому його представники виходять з себе досить зрідка, але в таких випадках – як торговки на базарі – можуть перекричати і пересперечатися з усіма. Цього разу таке вміння зіграє з ними злий жарт – посипавшись на незнайому людину, вони можуть, як кажуть в таких випадках, не на того напасти. З великою часткою ймовірності згодом Риби дізнаються в тому, кому дали рішучий “відсіч”, чиновника або менеджера, від якого буде залежати вирішення важливих для них питання. Так що з незнайомими не варто не тільки розмовляти, але й сваритися.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram