Астрологи розповіли, яким трьом Знакам зодіаку варто сьогодні контролювати емоції

27.09.2020, 12:43
85186

Сьогодні, 27 вересня, щоб не наламати дров, контролювати свої емоції необхідно всім представникам зодіакального кола, але для трьох із них це особливо важливо.

Читайте також: Місяць буде напружений: гороскоп для всіх жінок на наступний тиждень

Телець (21.04 – 21.05)

Тельців, які і без того часто страждають від спалахів невдоволення, що переходить у лють, цього разу буде дратувати буквально все – погода, новини на сайтах новин і програма телевізійних передач. Але найскладніше доведеться людям, які перебувають поруч із ними, – вже з ними-то представники знака точно церемонитися не стануть, і абсолютно марно. Справа в тому, що сьогодні нестриманість Тельця може обійтися йому за найдорожчою ціною – близька людина, якій набридли його витівки, цілком може розвернутися і піти, голосно грюкнувши дверима наостанок.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки – за натурою люди тонкі, сором’язливі і неконфліктні, тим дивнішою для оточення буде їхня нинішня нестриманість, яка в деяких випадках може привести до серйозного скандалу. Звичайно, згодом, оговтавшись, представники знака будуть каятися і просити пробачення у всіх поспіль, але змусити свідків цієї історії забути про неї, їм не вдасться. Так що краще не пускатися берега, демонструючи всім, що вони нітрохи не менше за інших вміють сваритися і скандалити. Краще взяти в себе в руки, а емоції, що рвуться назовні, виплеснути там, де ніхто не буде це бачити – наприклад, будинки.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби – один з найромантичніших знаків зодіаку з тонкою душевною організацією, тому його представники виходять з себе досить зрідка, але в таких випадках – як торговки на базарі – можуть перекричати і пересперечатися з усіма. Цього разу таке вміння зіграє з ними злий жарт – посипавшись на незнайому людину, вони можуть, як кажуть в таких випадках, не на того напасти. З великою часткою ймовірності згодом Риби дізнаються в тому, кому дали рішучий “відсіч”, чиновника або менеджера, від якого буде залежати вирішення важливих для них питання. Так що з незнайомими не варто не тільки розмовляти, але й сваритися.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com