NewsMakers Повна версія

Чим небезпечне місячне затемнення 26 травня

26 травня відбудеться місячне затемнення, яке дозволить змінити мислення, світогляд, підвищить духовний рівень. Але може підвести здоров’я, подорожі загрожують обернутися неприємностями.

Читайте також: Україну накриє триденна потужна магнітна буря

Всі можливі небезпеки цього періоду в Instagram назвала астрологиня Юлія Погорельченко.

26 травня о 14:18 в 6 градусі Стрільця відбудеться місячне затемнення, яке відкриє річний коридор затемнень. Воно найсильніше торкнеться тих, у кого планети в 6 градусі Близнюків, Стрільці, Діві і Рибах.

“Це затемнення дозволить змінити мислення, світогляд, підвищить духовний рівень. Розшириться потреба в знаннях. Піднімуться питання освіти, подорожей, авторитетів, зміни світоглядів. Вірогідні реформи в системі вищої освіти. Здатність до праці і чітко бачити реальну ситуацію допоможуть пройти цей період максимально продуктивно”, – зазначила астрологиня.

Але великий ризик ескапізму, можна потрапити під чужий вплив, обман. Зросте бажання сперечатися і відстоювати свою точку зору.

“Будьте обережні і не доводьте до жорсткого конфлікту”, – порекомендувала Погорельченко.

У період місячного затемнення 26 травня:

небезпечні подорожі,

не нав’язуйте іншим свою думку,

високий ризик крадіжок і шахрайства,

можуть постраждати судини, нервова система, печінка, стегна, дихальна система, стрибати тиск.

“Сильно підвищується емоційний фон, вірогідні масові заворушення, краще уникати великого скупчення людей в період затемнення і пару днів до і після. Уникайте вживання алкоголю та інших засобів, які впливають на свідомість і сприйняття реальності. Не починайте нічого нового – мислення в цей період часто працює не здраво, закладається програма найближчих 18,5 років, складно будь-яке рішення змінити. Не будуйте плани на цей період, або будьте готові, що вони можуть кардинально змінитися. Намагайтеся підлаштуватися під потік поточних подій і поспостерігати за їх перебігом”, – порадила астрологиня.

У день місячного затемнення краще зайнятися собою, зануритися всередину себе: ідеальні медитації, усамітнення, робота зі звичками. Під час місячного затемнення і в цей коридор затемнень добре все завершувати і від усього позбуватися, очищати простір і тіло.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram